Mijn favorieten

Verkoop

“Voor een lucratieve verkoop gaan doeltreffendheid en bereik in één adem samen”…. 


Doeltreffendheid en bereik
…de sleutelwoorden voor een lucratieve verkoop, waarbij voor de beste prijs verkocht wordt! Er kan voor uiteenlopende verkoopstrategieën gekozen worden; een scherpe of juist een hoge vraagprijs? Op basis van onze ervaring lichten wij u graag toe, wat de nadelen of juist de voordelen hiervan kunnen zijn. Maar ongeacht hetgeen waar u voor kiest, de verkoop van uw woning is te allen tijde gebaat bij één ding: uw woning op de juiste wijze presenteren zodat uw doelgroep het beste wordt bereikt. Uiteraard ontvangt u van ons kantoor diverse verkooptips voor het presenteren van uw woning.

Om de woning zo doeltreffend mogelijk onder de aandacht te brengen, maken wij een fraaie verkoopbrochure van uw woning (inclusief professionele fotografie en 2d/3d plattegronden). Zodra u de brochure heeft goedgekeurd, zullen wij uw woning bij de NVM aanmelden met als gevolg dat alle zoekers, die bij NVM kantoren staan ingeschreven, uw woning onder ogen krijgen. Tevens zal uw woning naar Funda worden doorgeplaatst, de website die door praktisch alle woningzoekenden wordt bekeken.
Naast de uitgebreide vermelding van uw woning op Funda, zal uw woning tevens op onze eigen website gepresenteerd worden met de mogelijkheid om de brochure te downloaden. Daarnaast krijgt uw woning een opvallende plaats in onze vitrine op kantoor en wordt uw woning geplaatst op social media.

Tijdens de gehele verkoopprocedure heeft uw woning bij ons de volledige aandacht en zullen wij zeer consequent contact met u houden over de ontwikkelingen rondom uw verkoop. Het verkopen van uw woning is ten slotte een spannende aangelegenheid! Zodra geïnteresseerden zich bij ons melden, stellen wij u hier direct van op de hoogte. Vanzelfsprekend wordt dit ook gedaan met reacties na bezichtigingen en de daaruit (eventueel) volgende biedingen.
Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om op basis van uw persoonlijke situatie een verkoopstrategie te bepalen die het beste bij u past. Tevens geven wij u hierbij een kosteloze waardebepaling van uw woning af. U kunt een vrijblijvende afspraak bij ons aanvragen via ons contactformulier of natuurlijk telefonisch contact opnemen met ons kantoor.


“...eerst aankopen of toch eerst verkopen?”...

In de praktijk is het vaak geen gemakkelijke keuze, juist in deze huidige markt, om te bepalen of het nu het verstandigste is om eerst uw huidige woning te verkopen of toch eerst de aankoop van uw nieuwe woning af te wachten  Enerzijds wilt u een lange periode van dubbele woonlasten voorkomen, anderzijds staat daar tegenover het idee dat u na verkoop niet op korte termijn uw ideale woning vindt, waardoor u genoodzaakt bent een tijdelijke tussenoplossing te zoeken, hetgeen ook niet altijd wenselijk is!

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren over wat voor u de meest geschikte wijze zou kunnen zijn. De courantheid en de waarde van uw huidige woning zijn natuurlijk belangrijke aspecten, alsmede het gemak van het vinden van een nieuwe woning die aan uw wensen voldoet. Op basis van onze ervaring zijn wij in staat om deze situatie op een zo prettig mogelijke en vooral verantwoorde wijze voor u te laten verlopen.

Heeft u verdere vragen, bekijkt u ook onze meest gestelde vragen bij koop of verkoop van een woning. Of neemt u graag contact op met ons kantoor.