Mijn favorieten

Verkoop

U overweegt te verkopen

Dat kan vanwege verschillende redenen. Of u heeft zelf verhuisplannen en heeft al dan niet reeds een nieuwe woning aangekocht of gehuurd, of u heeft plannen hiertoe maar overweegt eerst te verkopen, of de woning komt beschikbaar uit een nalatenschap of verhuur. U bent in alle gevallen in ieder geval op zoek naar advies en een deskundige die u in dit gehele traject optimaal kan begeleiden.

 “Voor een lucratieve verkoop gaan doeltreffendheid en bereik in één adem samen”…. 

Doeltreffendheid en groot bereik
…de sleutelwoorden voor een lucratieve verkoop, waarbij voor de beste prijs verkocht wordt!

 
Er kan voor uiteenlopende verkoopstrategieën gekozen worden: een extra scherpe, reële of juist een hoge vraagprijs? Wat is de goede timing om de woning op de markt te zetten? Nog het e.e.a. wel of niet aanpassen aan de woning voor de verkoop? Op basis van onze ervaring adviseren wij u graag wat de juiste verkoopstrategie voor úw woning is; wat de nadelen of juist de voordelen hiervan kunnen zijn.

Wij starten met een zorgvuldige voorbereiding en begeleiding en maken vrijblijvend graag voor u een advies op maat waarna u kunt beslissen of u het verkooptraject van uw woning aan ons kantoor uit handen wilt geven.

En ongeacht de verkoopstrategie waar u voor kiest, de verkoop van uw woning is te allen tijde gebaat bij één ding: uw woning op de juiste, kwalitatief hoge wijze presenteren zodat uw doelgroep het beste wordt bereikt. Uiteraard ontvangt u van ons kantoor diverse verkooptips voor het presenteren van uw woning.

Om de woning zo doeltreffend mogelijk onder de aandacht te brengen, maken wij een fraaie, uitgebreide verkoopbrochure van uw woning (inclusief professionele fotografie en 2d/3d plattegronden) waarmee uw woning online goed vindbaar zal zijn voor potentiële kopers. Daarbij maken wij uiteraard onder andere gebruik van ons NVM-systeem, Funda, de MVA-site, onze eigen website en overige marketingpromoties.


Middels actieve marketing blijven wij actief op zoek naar úw koper. Tijdens de gehele verkoopprocedure heeft uw woning bij ons de volledige aandacht en zullen wij zeer consequent contact met u houden over de ontwikkelingen rondom uw verkoop. De verkoop van uw woning is ten slotte een spannende aangelegenheid.
Zodra geïnteresseerden zich bij ons melden, stellen wij u hier direct van op de hoogte. Vanzelfsprekend wordt dit ook gedaan met reacties na bezichtigingen en de daaruit (eventueel) volgende biedingen.
Waarbij wij uiteraard ook de deskundigheid in huis hebben om de verschillende mogelijke biedingsprocedures te begeleiden zodoende uw beste koopprijs te realiseren.

Zoals bovenstaand al aangegeven komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om op basis van uw persoonlijke situatie een verkoopstrategie te bepalen die het beste bij u past. Tevens geven wij u hierbij een kosteloze waardebepaling van uw woning af. U kunt een vrijblijvende afspraak bij ons aanvragen via ons contactformulier of natuurlijk telefonisch contact opnemen met ons kantoor.
 

“...eerst aankopen of toch eerst verkopen?”...

In de praktijk is het vaak geen gemakkelijke keuze, juist in deze huidige markt, om te bepalen of het nu het verstandigste is om eerst uw huidige woning te verkopen of toch eerst de aankoop van uw nieuwe woning af te wachten. Enerzijds wilt u een lange periode van dubbele woonlasten voorkomen en/of het risico dat de markt gaat veranderen, anderzijds staat daar tegenover het idee dat u na uw verkoop niet op korte termijn uw ideale woning vindt, waardoor u genoodzaakt bent een tijdelijke tussenoplossing te zoeken, hetgeen ook niet altijd wenselijk is!

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren over wat voor u, in uw persoonlijke situatie, de meest geschikte wijze zou kunnen zijn. De courantheid en de waarde van uw huidige woning zijn natuurlijk belangrijke aspecten, alsmede het gemak, de beschikbaarheid, van het vinden van een nieuwe woning die aan uw wensen voldoet. Op basis van onze ervaring in de regio zijn wij in staat om deze situatie op een zo prettig mogelijke en vooral verantwoorde wijze voor u te laten verlopen.


En heeft al aan de volgende mogelijkheid gedacht?
Besluit u om eerst te gaan aankopen, dan kunnen wij ook alvast de verkoop van uw woning voor wat betreft het eerste traject opstarten. U vrijblijvend adviseren over uw verkoopstrategie, een adviesvraagprijs afgeven voor dit moment van de markt (deze valt later bij te stellen), en de fotopresentatie en verkoopdossier volledig al klaar te maken. Dan kan direct nadat u uw nieuwe woning heeft gevonden uw woning de markt op en op Funda gezet worden, waardoor u geen kostbare tijd verliest van extra lange dubbele lasten en u zich volledig kan richten op uw nieuwe aankoop waarbij wij het verkoopproces oppakken.

Heeft u verdere vragen, bekijkt u ook onze meest gestelde vragen bij koop of verkoop van een woning. Of neemt u graag contact op met ons kantoor.