Mijn favorieten

Taxaties

Een taxatierapport nodig?

Voor... 

* de hypotheekverstrekker bij aanvraag financiering bij aankoop van een woning;

* een verbouwing of herfinanciering (bijvoorbeeld nieuwe rente) van uw huidige woning;

* een aankoopbeslissing van een woning;

* een waarde van uw woning bij overlijden of in verband met een scheiding;

* als u een bezwaar wilt indienen tegen uw nieuwe WOZ-waarde? 

Ons kantoor biedt u de mogelijkheid om op korte termijn een nauwkeurig uitgewerkt taxatierapport te ontvangen, opgesteld door een register makelaar taxateur welke lid is van de NVM. Tevens werkt ons kantoor met het NWWI-systeem voor het opstellen van taxatierapporten. Dit extra NWWI keurmerk wordt sinds 1 januari 2010 verplicht gesteld door diverse banken en is tevens verplicht voor een financiering aangevraagd onder NHG. Voor verder informatie betreffende het NWWI of het aanvragen van een taxatie van het NWWI, uitgevoerd door ons kantoor, kunt u de site van de NWWI raadplegen. U kunt tevens rechtstreeks een NWWI-rapport via ons kantoor aanvragen. 

Voor het opstellen van het taxatierapport, ontvangen wij graag de volgende stukken van u (indien aanwezig):
eigendomsbewijs, koopcontract (bij recente aankoop van de woning); plattegronden/bouwtekeningen indien aanwezig; meetrapport indien aanwezig; indien taxatie in verband met verbouwing: offerte uit te voeren werkzaamheden; bouwkundige keuring indien recentelijk uitgevoerd.

Neemt u graag vrijblijvend contact op met ons kantoor voor onze tarieven via 020-6597000 of via ons contactformulier.


Heeft u plannen voor de verkoop van uw woning?
Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek, het verstrekken van ons verkoopadvies inclusief een waarde-indicatie en brengen wij graag na afloop een vrijblijvende offerte bij u uit.