Mijn favorieten

Aankoop

"Verliefd worden op een woning is één…maar het dan nog zakelijk kunnen benaderen is een tweede…"


Hoe uw woning te vinden?

Voor het vinden van uw woning kunt  u zelf zoeken op sites als Funda en van makelaarskantoren in de regio. Maar, zoals het in de praktijk veelal blijkt, is deze wijze van zoeken niet altijd snel genoeg en kunnen woningen reeds verkocht zijn.
Als NVM makelaarskantoor kunnen wij doelgericht, op basis van de samen zorgvuldig besproken zoekcriteria, voor u zoeken in het gehele NVM bestand. 
Landelijk melden alle kantoren die aangesloten zijn bij de NVM, woningen aan in één en hetzelfde bestand. Zodoende zijn wij in staat u elke morgen per email tijdig te berichten!
Wij adviseren onze cliënten altijd meerdere, bewust soms uiteenlopende, woningen met ons te gaan bezichtigen. De aankoop van uw woning moet een wel overwogen beslissing zijn, waarbij u goed moet weten wat de alternatieven zijn. U weet beter wat er nog meer mogelijk is op de markt, waardoor u uw juiste beslissing kunt maken; wij weten aan de andere kant beter wat exact uw zoekcriteria zijn, zodat wij u nog beter kunnen begeleiden met uw aankoop. Door onze ervaring op de woningmarkt kunnen wij u woningen aandragen waar u in eerste instantie uw oog misschien niet op had laten vallen, maar welke wel tot de mogelijkheden binnen uw criteria behoren! 


Een ogenschijnlijk droomwoning moet het wel blijven!

Eenmaal uw droomwoning gevonden…wij kijken naast de waarde van de woning tevens naar de courantheid en de bouwkundige staat. Courantheid met betrekking tot vermogensvorming en tevens wat u qua onderhoud op korte en lange termijn te wachten staat. In enkele situaties kunnen wij u zelfs adviseren een bouwkundige in te schakelen. Tevens strekt ons onderzoek uit naar o.a. gemeentelijke regelgeving, juridische aspecten, bestemmingsplannen, eventuele erfdienstbaarheden, bodemverontreinigingen/ bekendheid met een olietank.


De juridische afhandeling

Naast de onderhandelingen die wij namens u voeren, maar waarbij u te allen tijde uiteraard zelf beslist, zullen wij u ook ter zijde staan als het gaat om het op de juiste wijze vastleggen van alle bijzonderheden in het koopcontract. Tevens begeleiden wij u tijdens de inspectie van de woning op de datum van levering, alsmede bij de eigendomsoverdracht bij de notaris.  Maar ook ná de overdracht kunt u altijd op ons blijven rekenen!
De aankoopbegeleiding doen wij op basis van "no cure- no pay", hetgeen inhoudt dat pas wanneer onderhandelingen daadwerkelijk leiden tot een koopovereenkomst, wij u de van te voren afgesproken courtage in rekening zullen brengen via de nota van afrekening bij de notaris.
U kunt ons ook inschakelen voor een deeltraject, bijvoorbeeld als u uw woning reeds gevonden heeft (bijvoorbeeld via vrienden) en ons wenst in te schakelen voor het vervolgtraject als de onderhandelingen en juridische afhandeling.


Heeft u verdere vragen, bekijkt u ook onze meest gestelde vragen bij koop of verkoop van een woning of neemt u graag voor een vrijblijvend gesprek graag contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via ons nummer 020-6597000.