Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Einsteinlaan 223 in Badhoevedorp 1171 VT

Einsteinlaan 223

1171 VT Badhoevedorp
Vraagprijs € 229.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

In het centrum gelegen 3/4-kamerappartement (circa 68 m²) voorzien van 2 balkons en een bijbehorende berging. Door de ligging op de 4e verdieping, de bovenste verdieping, bieden grote raampartijen veel licht en fraai, blijvend uitzicht over een groenrijke omgeving.

Indien gewenst is er tevens een garage bij het appartement te koop, Vraagprijs € 37.000 k.k..

De woning is...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 68 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

In het centrum gelegen 3/4-kamerappartement (circa 68 m²) voorzien van 2 balkons en een bijbehorende berging. Door de ligging op de 4e verdieping, de bovenste verdieping, bieden grote raampartijen veel licht en fraai, blijvend uitzicht over een groenrijke omgeving.

Indien gewenst is er tevens een garage bij het appartement te koop, Vraagprijs € 37.000 k.k..

De woning is ingedeeld met een ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte (oorspronkelijk woonkamer en extra slaapkamer), een slaapkamer aan de achterzijde met grote inloopkast, een 2e slaap-/werkkamer aan de voorzijde, een gesloten keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Zowel nabij de woonkamer als nabij de keuken bevindt zich een balkon.
In de onderbouw bevindt zich een berging en indien gewenst een garagebox.
De wanden zijn deels gesausd en deels behangen en op de vloer ligt door het gehele appartement een laminaatvloer. Het appartement is voorzien van diverse op maat gemaakte vaste kasten en (radiator)ombouwkasten. De goed onderhouden woning is geheel uitgevoerd met kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing en verwarming en warmwater via een combi Cv-ketel.

De woning maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex dat voorzien is van een afgesloten entree met intercom. De administratie van de VVE wordt gevoerd door een professionele administrateur, de VVE is onder meer in het bezit van een Meerjaren Onderhoudsplan. De woning is gelegen in het centrum van Badhoevedorp. Naast een diversiteit aan winkels, bevinden zich in de nabije omgeving ook diverse scholen en recreatie- en sportmogelijkheden. Goede bereikbaarheid via verschillende uitvalswegen (o.a. A9, A4, A5 en ring A10) en openbaar vervoervoorzieningen. Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn goed bereikbaar. Er is gelegenheid tot gratis parkeren op de openbare weg.

Bijzonderheden:
De totale inhoud bedraagt circa 220 m³ (inclusief garage), de woonoppervlakte bedraagt circa 68 m², de berging bedraagt circa 5 m², de garage circa 18,5 m². Het oppervlak van de buitenruimten bedraagt gezamenlijk circa 5 m². Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.
Er is gelegenheid tot gratis parkeren op de openbare weg nabij het complex óf in de bij te kopen garage. Indien de garage niet met het appartement wordt mee verkocht, dan is er een 6% overdrachtsbelasting van toepassing bij de overdracht.
Het bouwjaar van het complex is omstreeks 1960.
De meterkast is uitgevoerd met 4 elektra groepen. Geen aardlekschakelaar. Nieuwe gas- en elektrameter. Daarnaast is de woonkamer en slaapkamer voorzien van airco.
Verwarming en warmwater via een combi Cv-ketel (Vaillant, bouwjaar onbekend, onderhoudsbeurt voor het laatst onbekend).
De woning is aan de binnen- en buitenzijde goed onderhouden. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De splitsingsakte is op 19 maart 1979 verleden voor notaris P.L. Dijk te Amsterdam, welke gewijzigd is op 29 november 1991. Op de splitsingsakte is het Modelreglement van 1973 van toepassing. De VVE is niet in het bezit van een Huishoudelijk Reglement. Het appartement maakt onderdeel uit van de “Vereniging van Eigenaars Gebouw Einsteinlaan 193 tot en met 287 (oneven nummers)”. De VVE bestaat uit 48 woningen met bijbehorende bergingen op de begane grond en 21 garages.
De servicekosten bedragen voor de woning en berging € 129,00 per maand; voor de garage € 25,00 per maand.
De VVE heeft de administratie uit handen gegeven aan een professionele administrateur. De stukken van de VVE zijn opvraagbaar via ons kantoor, waaronder het Meerjaren Onderhoudsplan. Registratienummer KvK 34388352.
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Kadastrale gegevens woning en berging: Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8297 A-16, omvattende het 76/3.738e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
Kadastrale gegevens garage: Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8297 A-56, omvattende het 18/3.738e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
Roerende zaken: de lijst van zaken betreffende welke zaken er wel/niet achterblijven of ter overname zijn, is opvraagbaar via ons kantoor.
Oplevering in overleg, kan snel.

Algemene Voorwaarden:
Op onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u erop attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen,
heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule, niet-zelfbewoningsclausule, een NEN-metingclausule en een asbestclausule worden opgenomen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 229.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 129,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 220 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 4e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Vaillant (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 129,00 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Airconditioning Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie H Perceelnummer 8297 Index 16 Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring