Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Generaal Snijdersstraat 20 in Badhoevedorp 1171 HM

Generaal Snijdersstraat 20

1171 HM Badhoevedorp
Vraagprijs € 509.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Sfeervolle en karakteristieke eind jaren ’30 tussenwoning van circa 128 m² woonoppervlakte, gelegen in een uitstekende woonomgeving en in 2005 volledig gerenoveerd.

De woning is ingedeeld met een sfeervolle royale woonkamer met een erker aan de voorzijde, fraaie houten plankenvloer, gestuukte wanden en plafond, een openhaard en houten openslaande deuren naar de achtertuin. De moderne...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 128 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Sfeervolle en karakteristieke eind jaren ’30 tussenwoning van circa 128 m² woonoppervlakte, gelegen in een uitstekende woonomgeving en in 2005 volledig gerenoveerd.

De woning is ingedeeld met een sfeervolle royale woonkamer met een erker aan de voorzijde, fraaie houten plankenvloer, gestuukte wanden en plafond, een openhaard en houten openslaande deuren naar de achtertuin. De moderne witte opengebroken keuken is geplaatst in 2005 en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het toilet is in 2005 eveneens vernieuwd en vergroot. Het voorportaal met originele voordeur en de hal zijn voorzien van paneeldeuren, deels met glas-in-lood. Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers (waarvan één met openslaande deuren en balkon), een derde kleinere slaap-/werkkamer en een grote badkamer uit 2005 met ligbad (whirlpool), separate douche, zwevend toilet en dubbele wastafel. De tweede verdieping is ingedeeld met een grote zolderslaapkamer met hoge nok, dakkapel en dakraam en met toegang tot een grote inloopkast en bergruimte. Indien gewenst is van deze ruimte ook twee slaapkamers te maken. De eerste en tweede verdieping zijn voorzien van nette laminaatvloeren en paneeldeuren. De woning is gelegen op een perceel van 142 m², waarbij de achtertuin op het oosten gelegen is en fraai aangelegd met sierbestrating en borders met vaste beplanting. Stenen schuurtje en achterom. De royale voortuin op het westen is eveneens fraai aangelegd met een extra zonneterras en borders met vaste beplanting. De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, dak-, gevel- en vloerisolatie.

Kortom, een karakteristieke, goed onderhouden woning, gelegen aan een brede straat met eind jaren ’30 woningen.

Locatie:
De woning is gelegen in een woonwijk nabij winkels, diverse basisscholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. O.a. Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn goed bereikbaar. Verder op in de straat bevindt zich een mooie groenstrook en in de achtergelegen Zwaluwstraat (via achterom bereikbaar) een speel/voetbalveld.

Bijzonderheden:

Inhoud/Woonoppervlakte
De totale inhoud bedraagt circa 448 m³, de woonoppervlakte circa 128 m²; gebouw gebonden buitenruimte circa 12 m²; externe bergruimte circa 5 m².
Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Bouwjaar
De woning is gebouwd omstreeks 1940.

Elektra
De meterkast is voorzien van 7 groepen en 2 aardlekschakelaars (alle elektra en stoppenkast zijn vernieuwd in 2005). De woning is voorzien van een glasvezelaansluiting. De aanwezige zonnepanelen (2018) worden door verkoper meegenomen (eventueel ter overname).

Verwarming/Warmwater
De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels een combi Vaillant VHR Cv-ketel (bouwjaar circa 2002). De ketel wordt onderhouden (laatst in 2018). In 2019 is het schoorsteenkanaal van de openhaard voor het laatst geveegd. De trek is goed.

Isolatie
De woning is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen (met uitzondering van de dakkapel, dit zijn kunststof kozijnen met dubbele beglazing). De woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie (2005) en gevelisolatie. De spouwmuurisolatie heeft deels in 2005 (achterzijde) plaats gevonden tijdens verbouwing achtergevel; en deels in 2011 plaats gevonden (minerale inblaas wol) aan de voorzijde.

Onderhoud
De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden.
In 2005 is de woning gerenoveerd en zijn o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
• de kozijnen aan de achterzijde op de begane grond zijn vernieuwd in houten kozijnen met dubbele beglazing;
• de badkamer en het toilet zijn vernieuwd;
• de keuken is opengebroken en vernieuwd (combi magnetron/oven in 2016 vernieuwd);
• eiken plankenvloer (met houten toplaag) en laminaatvloeren zijn gelegd;
• elektra is vernieuwd en de stoppenkast;
• wanden en plafonds zijn gestuukt en gesausd.
In 2012 zijn de ramen aan de achterzijde op de eerste verdieping vernieuwd in houten kozijnen met dubbele beglazing. In 2015 is het balkon gerenoveerd. In 2016 heeft het schilderwerk aan de buitenzijde plaats gevonden van al het houtwerk. In 2017 zijn er extra ventilatieroosters aangebracht ten behoeve van de ventilatie van de kruipruimte en is er een draagbalk vernieuwd (in 3 delen). In 2018 zijn de ramen in de erker op de begane grond vervangen.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 4907, groot 1 are en 42 centiare.

Energielabel
De woning heeft een definitief energielabel B, einddatum 15-08-2029.

Milieu/ asbest
Aan verkoper en bij de Milieudienst van de gemeente Haarlemmermeer zijn geen bodemverontreinigingen respectievelijk een olietank bekend.
Bij verkoper zijn geen asbesthoudende materialen in de woning bekend.

Erfdienstbaarheden/ gebruik overpad
Volgens eigendomsbewijs en via aanvullende verklaring (opvraagbaar via ons kantoor).

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Roerende zaken
De lijst met welke zaken wel/niet achterblijven of ter overname zijn, is opvraagbaar via ons kantoor.

Oplevering
In overleg.

Algemene Voorwaarden:
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u erop attenderen dat met circa 1 week na een mondelinge overeenstemming de koopakte bij de notaris ondertekend dient te worden. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zullen een ouderdoms-, NEN-meting- en een asbestclausule opgenomen worden. De formulering van deze clausules is opvraagbaar via ons kantoor.
Attractive and distinctive late 30s house of approximately 128 m² floor space, located in a prime residential area and completely renovated in 2005.
The accommodation comprises a nice large living room with a bay window to the front, nice wooden floor, plastered walls and ceiling, a fireplace and wooden doors to the backyard. The modern white kitchen is placed in 2005 and is equipped with various appliances. The toilet is also renovated and enlarged in 2005. The pre-porch with original front door and the hall are provided with panel doors. On the first floor are two large bedrooms (one with balcony), a third smaller bedroom / office and a large bathroom from 2005 with tub (whirlpool), separate shower, toilet and double sink. The second floor is divided with a large attic bedroom with high ridge, dormer and with access to a large walk-in closet and storage space. If desired this space also create two bedrooms. The first and second floor are equipped with nice laminate flooring and panel doors. The house is situated on a plot of 142 m², the backyard is located on the east and beautifully landscaped with paving and borders with permanent planting. Stone shed and back. The large front garden on the west is also beautifully landscaped with an additional sun terrace and borders with permanent planting. The house is fully equipped with wooden frames with double glazing, roofing, cladding, and floor insulation.
In short, a typical, well-maintained home, located on a wide street with late 30s homes.

Location:
The property is located in a residential area near shops, various schools, public transport and roads. Such as Amsterdam, Haarlem and Schiphol Airport are easily accessible. Further along the street is a beautiful green area and in the rear Zwaluwstraat (through back entrance), a play / football.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 509.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwperiode 1931-1944 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 128 m² Perceeloppervlakte 142 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 448 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse B Energie einddatum 15-08-2029 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en open haard C.V.-Ketel Vaillant (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Rookkanaal, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie H Perceelnummer 4907 Oppervlakte 142 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring