Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Lorentzplein 7 in Badhoevedorp 1171 BA

Lorentzplein 7

1171 BA Badhoevedorp
Vraagprijs € 189.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

In het centrum gelegen, gezellig uitkijkend op een plein met diverse winkels, 3-kamer appartement voorzien van 2 balkons en een bijbehorende (fietsen)berging achter het complex.
De woning beschikt over een woonkamer die ruimte biedt voor een goede zithoek en aparte eethoek en toegang heeft tot een zonnig balkon (ZW) dat zich aan de voorzijde ter hoogte van het plein met winkels bevindt....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1962 Woonoppervlakte 60 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

In het centrum gelegen, gezellig uitkijkend op een plein met diverse winkels, 3-kamer appartement voorzien van 2 balkons en een bijbehorende (fietsen)berging achter het complex.
De woning beschikt over een woonkamer die ruimte biedt voor een goede zithoek en aparte eethoek en toegang heeft tot een zonnig balkon (ZW) dat zich aan de voorzijde ter hoogte van het plein met winkels bevindt. Verder is de woning ingedeeld met een hal die o.a. van 3 vaste kasten is voorzien, 2 slaapkamers, een badkamer met doucheruimte en wastafelmeubel, een separaat toilet en een keuken die toegang heeft tot het 2e balkon dat zich aan de achterzijde van de woning bevindt. De badkamer is via de keuken te betreden. Grote raampartijen (kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing) zorgen voor veel lichtinval in de woning en bieden een weids uitzicht over de omgeving!
De woning is gelegen op de 3e verdieping van een complex dat voorzien is van een afgesloten entree met intercom. De administratie van de VVE wordt gevoerd door een professionele administrateur, de VVE is in het bezit van o.a. een Meerjaren Onderhoudsplan. Er is gelegenheid tot onbetaald parkeren nabij het complex.

Locatie:
De woning is gelegen in het centrum van Badhoevedorp. Naast een diversiteit aan winkels, bevinden zich in de nabije omgeving tevens diverse scholen en recreatie/sportmogelijkheden. Goede bereikbaarheid via uitvalswegen (A9, A4 en Ring A10) en openbaar vervoervoorzieningen. O.a. Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn goed bereikbaar. Nabij het complex is er gelegenheid tot onbetaald parkeren op de openbare weg.

Bijzonderheden:
De woning is gebouwd omstreeks 1962.
De inhoud van de woning bedraagt circa 192 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 60 m². Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branchebrede meetinstructies op basis van de NEN2580.
De woning is aan de binnenzijde redelijk en aan de buitenzijde goed onderhouden.
Het appartement is, behoudens de bovenlichten, geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Vernieuwde groepenkast aanwezig (door de vorige eigenaar in eigen beheer geplaatst omstreeks 2004) met voldoende groepen elektra voor het huidige gebruik. In de woonkamer bevindt zich de glasvezelaansluiting. De woning wordt verwarmd via een moederhaard (afgewerkt met ombouw sierschouw) voorzien van radiatoren (de moederhaard heeft in 2016 voor het laatst een onderhoudsbeurt gehad). Warmwater geschiedt via een geiser (circa 5 jaar geleden geplaatst, laatste onderhoudsbeurt in 2016 gehad). De wanden in de woonkamer zijn afgewerkt met spachtelputz, verder zijn alle wanden in de woning afgewerkt met (glasvezel)behang. Behoudens de sanitaire vertrekken waar de vloeren betegeld zijn, zijn verder alle vertrekken afgewerkt met laminaat op de vloer.
Het appartement maakt onderdeel uit van de “Vereniging van Eigenaars Gebouw Sloterweg 87-121/ Lorentzplein 1-30 te Badhoevedorp”. De VVE bestaat o.a. uit 78 woningen met afzonderlijke bergingen op de begane grond, 48 garages en 23 bedrijfsruimten. Registratienummer KvK 34360229. De servicekosten bedragen € 83,93 per maand. De VVE heeft de administratie uit handen gegeven aan een professionele administrateur zijnde Newomij VVE Beheer. De stukken van de VVE zijn opvraagbaar via ons kantoor, waaronder het Meerjaren Onderhoudsplan.
De splitsingsakte is op 30 augustus 2002 verleden voor notaris A.A. van Velten te Amsterdam. Op de splitsingsakte is het Modelreglement van 1992 van toepassing.
Kadastrale gegevens: woning: gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 10329 A-15, uitmakende het 19/2.220e onverdeeld aandeel in de gemeenschap; berging: gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 10329 A-134, uitmakende het 1/2.220e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
De bijbehorende berging bevindt zich achter het complex.
In de koopakte zullen een ouderdomsclausule, een asbestclausule alsmede een niet-bewonen clausule worden opgenomen.
De woning beschikt over een voorlopig energielabel E. Verkoper zal vóór de datum van levering een definitief energielabel verstrekken aan koper.
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Oplevering in overleg (ter indicatie: kan snel).

Algemene Voorwaarden:
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 189.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 83,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1962 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 60 m² Inhoud 192 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming Moederhaard Buitenruimte Tuin geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 83,00 Voorzieningen TV-Kabel Ja Glasvezel kabel Ja Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie H Perceelnummer 10329 Index 15 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie H Perceelnummer 10329 Index 134 Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.