Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Pa Verkuijllaan 109 in Badhoevedorp 1171 EC

Pa Verkuijllaan 109

1171 EC Badhoevedorp
Vraagprijs € 219.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

* Eerste bezichtiging ook mogelijk via FaceTime *
Licht 3-kamerappartement voorzien van een royaal balkon van circa 5 m² op het westen (avondzon) dat uitkijkt op een gemeenschappelijke groenstrook. Het appartementencomplex beschikt over een leuke, groene ligging aan de voorzijde en een gemeenschappelijke achtertuin aan de achterzijde. Het karakteristiek complex is gebouwd omstreeks 1947 en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1947 Woonoppervlakte 58 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

* Eerste bezichtiging ook mogelijk via FaceTime *
Licht 3-kamerappartement voorzien van een royaal balkon van circa 5 m² op het westen (avondzon) dat uitkijkt op een gemeenschappelijke groenstrook. Het appartementencomplex beschikt over een leuke, groene ligging aan de voorzijde en een gemeenschappelijke achtertuin aan de achterzijde. Het karakteristiek complex is gebouwd omstreeks 1947 en is voorzien van een afgesloten entree met intercom.
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een berging op de begane grond en tevens over een berging op de zolderverdieping.
Vanuit de centrale hal komt u binnen in de ruime gang met toegang tot de diverse vertrekken. De lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen met uitzicht op groen, de overige vertrekken aan de achterzijde van het complex met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. De grote, lichte slaapkamer biedt toegang tot het balkon en is voorzien van een vaste kastenwand. De tweede slaapkamer biedt eveneens toegang tot het balkon en heeft een inbouwkast. De wit betegelde badkamer is uitgevoerd met een douche en een wastafelmeubel en is bereikbaar vanuit de keuken. De keuken is uitgevoerd met een wit keukenblok met apparatuur. Het balkon aan de achterzijde is ruim en heeft zicht op de gemeenschappelijke tuin. Het balkon is gelegen op het westen (avondzon). Alle wanden in de woning zijn gesausd en op de vloer ligt een laminaatvloer. De woning is deels voorzien van dubbel glas en voorzien van een Cv-installatie. De woning is per direct te betrekken.

Bijzonderheden:

Inhoud/Woonoppervlakte
De totale inhoud bedraagt circa 184 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 58 m², de (fietsen)berging bedraagt circa 5 m², de zolderberging circa 7 m². Het oppervlak van de buitenruimte (balkon) bedraagt circa 5 m². Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het complex is omstreeks 1947.

Elektra
De meterkast is uitgevoerd met 2 elektra groepen. Geen aardlekschakelaar.

Verwarming/ Warmwater
Verwarming en warmwater via een combi Cv-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar circa 2012).

Onderhoud/ Isolatie
De woning is aan de binnen- en buitenzijde redelijk tot goed onderhouden. De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en deels met houten kozijnen met enkele beglazing (rondom balkon).

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8323 A-26, omvattende het 17/1.061e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Splitsingsakte / Vereniging van Eigenaren
De splitsingsakte is op 17 juli 1979 verleden voor notaris mr. H.R. Okkens te Rotterdam. Op de splitsingsakte is het Modelreglement van 1973 van toepassing. De VVE is in het bezit van een Huishoudelijk Reglement. Het appartement maakt onderdeel uit van de “Vereniging van Eigenaars P.A. Verkuijllaan 59-173 (oneven nummers)”. Het appartement is gelegen in gebouw II (nummers 77-155).
De servicekosten bedragen € 129,33 per maand. De VVE heeft de administratie uit handen gegeven aan een professionele administrateur. De stukken van de VVE zijn opvraagbaar via ons kantoor, waaronder het Meerjaren Onderhoudsplan. Registratienummer KvK 34325929.

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Parkeren
Er is gelegenheid tot gratis parkeren op de openbare weg nabij het complex.

Energielabel
Voor de woning is een energielabel D afgegeven, einddatum 13-03-2027.

Roerende zaken
De lijst van roerende zaken is opvraagbaar via ons kantoor.

Clausules
In de koopakte zal een ouderdomsclausule, niet-zelfbewoningsclausule, een NEN-metingclausule en een asbestclausule worden opgenomen. De formulering van deze clausules is opvraagbaar via ons kantoor.

Oplevering
In overleg, kan snel.

Algemene Voorwaarden:
Op onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u erop attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte zodat met circa 1 week na de mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 219.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 129,33 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1947 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 58 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Externe bergruimte 12 m² Inhoud 184 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse D Energie einddatum 13-03-2027 Isolatie Grotendeels dubbelglas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha (Gas Combiketel uit 2012, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 129,33 Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie H Perceelnummer 8323 Index 26 Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring