Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Osdorper Ban 603 + Pp in Amsterdam 1069 GA

Osdorper Ban 603 + PP

1069 GA Amsterdam
Vraagprijs € 259.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3-kamerwoning (ca. 79 m2) met een eigen parkeerplaats en een zonnig balkon op het zuidwesten uitkijkend op water en met een weids uitzicht op het park en de omgeving!

De lichte woning bevindt zich op de 3e verdieping van een complex dat opgeleverd is omstreeks 2006. De naam “De Stadstuinen” van dit project doet zijn naam alle eer aan! Aan een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2006 Woonoppervlakte 79 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3-kamerwoning (ca. 79 m2) met een eigen parkeerplaats en een zonnig balkon op het zuidwesten uitkijkend op water en met een weids uitzicht op het park en de omgeving!

De lichte woning bevindt zich op de 3e verdieping van een complex dat opgeleverd is omstreeks 2006. De naam “De Stadstuinen” van dit project doet zijn naam alle eer aan! Aan een zijde van het complex bevindt zich een brede groenstrook, en aan de andere zijde is het complex rustig gelegen met zicht op water en het achtergelegen Botteskerkpark.

De woning is ingedeeld met een ruime woonkamer met een aangrenzende halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, een ruime badkamer o.a. met douche, een separate toiletruimte en een royale inpandige berging met o.a. een wasmachine-aansluiting. Het balkon is vanuit de woonkamer te betreden. De vertrekken zijn voorzien van grote en hoge raampartijen (plafond tot vloer) die een weids uitzicht bieden over de mooie omgeving. Alle wanden zijn strak gestuukt, de vloeren zijn deels afgewerkt met een massieve houten plankenvloer en deels met vloerbedekking. Dubbele beglazing, combi Cv-ketel vernieuwd in 2015. Canon afgekocht t/m 2055. Privé-parkeerplaats.

De woning is gelegen in stadsdeel Nieuw-West op loopafstand van de winkels aan de Osdorper Ban, maar ook het nabij gelegen winkelcentrum “Osdorpplein” biedt een scala aan winkels. De tram en bus bevinden zich eveneens op loopafstand, uitvalswegen zijn met ca. 5 autominuten bereikbaar (A9 en Ringweg A10).

BIJZONDERHEDEN

Inhoud/ Woonoppervlakte
De inhoud bedraagt circa 254 m3; de woonoppervlakte bedraagt circa 79 m2, het balkon is circa 8 m2 groot. Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branchebrede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Bouwjaar
Het complex (van de woning en parkeerplaats) is omstreeks 2006 gebouwd.

Parkeerplaats
De privé-parkeerplaats bevindt zich in een afgesloten kelder en is gelegen naast het complex waar de woning onderdeel van uit maakt.

Fietsenstalling
Verkoper heeft de beschikking over 2 vaste plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenstalling (eigendom).

Verwarming/Warmwater
Warmwater en verwarming via een Atag combi Cv-ketel, welke geplaatst is in 2015 en in juli 2017 een (reguliere) onderhoudsbeurt heeft gehad.

Onderhoud/ Isolatie
Het appartement is aan de buitenzijde goed/uitstekend en aan de binnenzijde goed onderhouden, keurige bewoning. Optimale isolatie (waaronder geheel voorzien van dubbele beglazing). Mechanische ventilatie in de keuken, inpandige berging en sanitaire vertrekken. Alle wanden in de woning zijn afgewerkt met strak stucwerk, de vloeren zijn deels voorzien van vloerbedekking en deels afgewerkt met een massieve houten plankenvloer.

Elektra
De meterkast is voorzien van 5 groepen elektra, 2 aardlekschakelaars en een glasvezelaansluiting.

Kadastrale aanduiding
Woning: kadastraal bekend als gemeente Sloten, sectie I, nummer 4486 A-51; uitmakende het 8/1.218e onverdeeld aandeel binnen de gemeenschap.
Parkeerplaats: kadastraal bekend als gemeente Sloten, sectie I, nummer 4485 A-54; uitmakende het 1/463e onverdeeld aandeel binnen de gemeenschap.

Splitsingsakte / VVE
De Vereniging van Eigenaren “De Stadstuinen blok 5 en 6 te Amsterdam”, de VVE waarvan de woning deel uitmaakt, is opgericht bij een splitsingsakte d.d. 8 juni 2005 waarop het Modelreglement uit 1992 van toepassing is.
Inschrijving bij de KVK onder registratienummer 34389800.
De administratie van de VVE wordt gevoerd door Munnik VVE Beheer, Jadelaan 107 te Hoofddorp.
De VVE is in het bezit van een Meerjaren Onderhoudsplan en een huishoudelijk reglement. Deze documenten zijn opvraagbaar via ons kantoor, alsmede de notulen van de ledenvergaderingen en het financiële overzicht.
De servicekosten bedragen € 95,00 per maand voor de woning.
De Vereniging van Eigenaren “De Stadstuinen blok 7 en 8 te Amsterdam”, de VVE waarvan de parkeerplaats deel uitmaakt, is opgericht bij een splitsingsakte d.d. 8 juni 2005 waarop het Modelreglement uit 1992 van toepassing is.
Inschrijving bij de KVK onder registratienummer 34390952.
De administratie van de VVE wordt gevoerd door Actys VVE Beheer, Overschieseweg 326 te Schiedam.
De VVE is in het bezit van een Meerjaren Onderhoudsplan en een huishoudelijk reglement. Deze documenten zijn opvraagbaar via ons kantoor, alsmede de notulen van de ledenvergaderingen en het financiële overzicht.
De servicekosten bedragen € 16,06 per maand voor de parkeerplaats.
Het complex waarvan de woning onderdeel uitmaakt is voorzien van een afgesloten entree met intercom en 2 liften.

Erfpacht
Er geldt een voortdurend recht van erfpacht, voor zowel de woning als de parkeerplaats, waarop de Algemene Bepalingen voor Voortdurende Erfpacht 2000 van toepassing zijn. De canon voor de woning en parkeerplaats is afgekocht tot en met 30 april 2055 (de afkoop voor de parkeerplaats was nihil).

Gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Energielabel
De woning is voorzien van een definitief energielabel A, einddatum 31-08-2027.

Milieu/ Bodemgesteldheid
“De gemeente heeft verklaard dat het terrein in een zodanige milieu-hygiënische staat is dat deze geschikt is voor de aangegeven bestemmingen”. Zie verder eigendomsbewijs van verkoper alsmede de door ons kantoor verkregen opgave van de Omgevingsdienst, welke documenten opvraagbaar zijn via ons kantoor.

Aanvaarding/ Datum van levering in overleg.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Reactie verkoper:
“Het is altijd heerlijk thuiskomen in onze lichte woning met prachtig uitzicht, echt het gevoel van buiten wonen. De zwanen in het water, een overvloed aan groen en samen met onze dochter het park in om konijntjes te kijken of even gezellig langs de stadsboerderij gaan. Daarnaast is de stad binnen handbereik met al zijn voordelen en op loopafstand het Osdorpplein voor de dagelijkse boodschappen. Met gemengde gevoelens nemen we afscheid van dit heerlijke huis!”
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 259.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 111,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 2006 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 79 m² Inhoud 254 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse A Energie einddatum 31-08-2027 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Atag Bouwjaar C.V.-Ketel 2015 Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten parkeergarage Toelichting Vaste parkeerplaats voor één auto. Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed, Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 111,00 Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja TV-Kabel Ja Lift Ja Schuifpui Ja Glasvezel kabel Ja Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie I Perceelnummer 4486 Index 51 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot 2055-04-30 Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie I Perceelnummer 4485 Index 54 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot 2055-04-30
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.