Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nicolaas Anslijnstraat 106 in Amsterdam 1068 WT

Nicolaas Anslijnstraat 106

1068 WT Amsterdam
Vraagprijs € 189.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Royale 3-kamer MAISONNETTE voorzien van een ruim balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning en zicht heeft op de Sloterplas!
De goed ingedeelde woning is gelegen op de 1e en 2e verdieping en beschikt over een woonkamer met een aangrenzend ruim balkon dat zicht heeft op de Sloterplas, een halfopen keuken, een inpandige berging, een badkamer die vergroot is en 2 ruime...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1962 Woonoppervlakte 80 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Royale 3-kamer MAISONNETTE voorzien van een ruim balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning en zicht heeft op de Sloterplas!
De goed ingedeelde woning is gelegen op de 1e en 2e verdieping en beschikt over een woonkamer met een aangrenzend ruim balkon dat zicht heeft op de Sloterplas, een halfopen keuken, een inpandige berging, een badkamer die vergroot is en 2 ruime slaapkamers. Van de slaapkamer die uitkijkt op de Sloterplas, is op eenvoudige wijze 2 slaapkamers te maken. De slaapkamer aan de Nicolaas Anslijnstraat is rustig gelegen, mede omdat op die verdieping geen galerij aanwezig is. Grote raampartijen (dubbele beglazing) zorgen voor veel lichtinval! De woning wordt verwarmd via blokverwarming, waarbij verrekening plaatsvindt via warmtemeters. Warm water wordt verzorgd via een geiser. De canon bedraagt thans € 99,38 per jaar en is voor het eerst te herzien per 2037.
De woning maakt onderdeel uit van een professioneel beheerd complex dat voorzien is van 4 liften en twee afgesloten entrees.
De bijbehorende (fietsen)berging bevindt zich op de begane grond. In 2017 zijn de kozijnen aan de galerijzijde vernieuwd. De VVE is in het bezit van een Meerjaren Onderhoudsplan en is voornemens (vanuit de kas) de dakbedekking binnenkort te vernieuwen.
De locatie in stadsdeel Nieuw-West is heel divers te noemen! De Sloterplas en Sloterpark zijn een geliefde plek voor water- en natuurliefhebbers. En op loopafstand bevindt zich tevens het Osdorpplein met een scala aan winkels en eetgelegenheden.
Theater “De Meervaart” bevindt zich ook in de directe omgeving van de woning. Openbaar vervoervoorzieningen zijn nabij gelegen en ook de uitvalswegen Ring A10, A9 en A4 zijn goed bereikbaar. Gelegenheid tot (betaald) parkeren voor en nabij het complex.

BIJZONDERHEDEN
De inhoud van de woning en (fietsen)berging bedraagt circa 248 m3, de woonoppervlakte bedraagt circa 80 m2, de (fietsen)berging bedraagt circa 6 m2.
Het oppervlak van het balkon bedraagt circa 6 m2. Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branchebrede meetinstructies op basis van de NEN2580.
De woning beschikt over een (fietsen)berging op de begane grond.
Er is gelegenheid tot (betaald) parkeren op de openbare weg voor en nabij het complex. Parkeervergunningsgebied Nieuw-West 2 (bron: website gemeente Amsterdam). Voor de aanvraag van een bewoners parkeervergunning geldt op dit moment geen wachttijd, de kosten voor een parkeervergunning bedragen op dit moment € 48,00 per 6 maanden.
Het bouwjaar van het complex is omstreeks 1962.
De grond werd door de gemeente Amsterdam in erfpacht uitgegeven bij een akte op 11 april 1963, waarop de Algemene Bepalingen voor erfpacht 1937 van toepassing zijn, welke gewijzigd zijn in 1955. Voormeld recht van erfpacht is gesplitst bij een akte op 1 februari 1978. Het betreft een voortdurend recht van erfpacht. De erfpachtvoorwaarden en canon worden herzien per 1 augustus 2037. De canon bedraagt thans € 99,38 per jaar, en dient halfjaarlijks te worden voldaan per
1 februari en per 1 augustus. Voor de mogelijkheid van eeuwigdurende erfpacht verwijzen wij naar: https://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/erfpacht/vernieuwing/
In het Kadaster en aan verkoper en zijn geen aanschrijvingen van de gemeente Amsterdam bekend.
Roerende zaken: de woning wordt in de huidige staat opgeleverd.
De meterkast is uitgevoerd met 2 groepen elektra en een aardlekschakelaar. In de woonkamer bevindt zich een glasvezelaansluiting.
Verwarming geschiedt via blokverwarming, verrekening van het voorschot stookkosten vindt plaats via warmtemeters op de radiatoren. Warmwater geschiedt via een geiser (merk Junkers, eigendom, voor het laatst in 2016 een jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad).
De woning is aan de buitenzijde goed en aan de binnenzijde redelijk onderhouden.
De woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing aan de achterzijde. In 2017 is de woning aan de galerijzijde (voorzijde) op beide verdiepingen voorzien van nieuwe houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Tevens is de voordeur in 2017 vernieuwd.
Het complex is gesplitst (omzetting) bij een akte d.d. 16 november 1977, waarop het Modelreglement uit 1973 van toepassing is. De VVE is in het bezit van een huishoudelijk reglement, welke opvraagbaar is via ons kantoor. Bij de akte van splitsing is de Vereniging van Eigenaars Nicolaas Anslijnstraat 1 t/m 197 en Meer en Vaart 310 t/m 318 en 326 t/m 330 te Amsterdam” opgericht. Inschrijving KVK registratienummer 34351212.
De servicekosten aan de VVE bedragen € 234,27 per maand (per kwartaal te vergoeden), waar € 55,70 aan voorschot stookkosten bij inbegrepen zit.
Het beheer van de VVE wordt uitgevoerd door Pro VVE Beheer te Rijswijk/Amsterdam. De VVE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan. De stukken van de VVE zijn verkrijgbaar via ons kantoor. In 2017 wordt de (voor)zijde van het complex aan de Nicolaas Anslijnstraat gefaseerd voorzien van nieuw kozijnwerk, deze werkzaamheden zijn bij dit appartement reeds uitgevoerd. De VVE is voornemens om de dakbedekking, vanuit de kas, te gaan vernieuwen (overlagen).
Blijkens opgave van de Omgevingsdienst, welk document opvraagbaar is via ons kantoor, zijn er in 1996 en 1997 twee tanks gesaneerd (beide tanks zijn inwendig gereinigd en vervolgens afgevuld met zand), waarvoor twee Kiwa-certificaten afgegeven. Het betreft Kiwa-certificaat A34006 en A33575, waarvan de kopieën opvraagbaar zijn via ons kantoor.
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Voor de woning is een energielabel D afgegeven, einddatum 07-09-2027. Deze zal overhandigd worden aan koper.
Kadastrale gegevens Gemeente Sloten, sectie E, nummer 3751 A-106, het 5.229/1.000.000e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
Oplevering in overleg (ter indicatie: kan snel).

Vaste notaris / Clausules
Notariskantoor Bosman, Pa Verkuijllaan 2 te Badhoevedorp.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule, asbestclausule en een niet-bewonen clausule worden opgenomen.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke opvraagbaar zijn via ons kantoor. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 189.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 234,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Bouwjaar 1962 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 80 m² Inhoud 248 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse D Energie einddatum 07-09-2027 Isolatie Dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren, betaald parkeren Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 234,00 Voorzieningen TV-Kabel Ja Lift Ja Schuifpui Ja Glasvezel kabel Ja Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie E Perceelnummer 3751 Index 106 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 99,38 per jaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.