Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Lanseloetstraat 8 I in Amsterdam 1055 BD

Lanseloetstraat 8 I

1055 BD Amsterdam
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Gemoderniseerde karakteristieke jaren ’30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain. Vanuit de woning en vanaf de balkons heeft u zicht op de naast gelegen Erasmusgracht! De actieve VVE heeft het casco de afgelopen jaren gerenoveerd aan zowel de voor- als achterzijde.

De woning is gelegen op de 1e verdieping en is ingedeeld met o.a. een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1940 Woonoppervlakte 56 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Gemoderniseerde karakteristieke jaren ’30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain. Vanuit de woning en vanaf de balkons heeft u zicht op de naast gelegen Erasmusgracht! De actieve VVE heeft het casco de afgelopen jaren gerenoveerd aan zowel de voor- als achterzijde.

De woning is gelegen op de 1e verdieping en is ingedeeld met o.a. een ruime woonkamer met erker en een zijkamer die bij de woonkamer is getrokken waardoor een ruime zit- en separate eethoek zijn ontstaan, twee zonnige balkons met zicht op de Erasmusgracht, 2 slaapkamers aan de achterzijde, een gemoderniseerde crèmekleurige keuken met inbouwapparatuur, een keurige zwart/wit betegelde royale badkamer en een gemoderniseerd separaat (zwevend) toilet. De gehele woning is afgewerkt met gestuukte wanden, een sfeervolle houten plankenvloer (brede planken, lamel, gelegd in 2014), paneeldeuren en fraaie vernieuwde houten kozijnen (dubbel glas) aan voor- en achterzijde. Combi cv-ketel, zowel leidingwerk als radiatoren, omstreeks 2004 vernieuwd. Canon afgekocht t/m 2029.

De woning is gesitueerd in het gezellige stadsdeel West (voormalig Stadsdeel Bos en Lommer) op loopafstand van openbaar vervoervoorzieningen (tram- en busverbindingen), diverse winkels en horecagelegenheden. De woning heeft een gunstige ligging t.o.v. het centrum (ca. 10 minuten fietsen), recreatiemogelijkheden (het Erasmus- en Rembrandtpark) en uitvalswegen (A10). Gelegenheid tot (betaald) parkeren voor en nabij de woning, op dit moment geldt er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.
De Lanseloetstraat is een rustig doodlopend straatje dat grenst aan de Erasmusgracht!

BIJZONDERHEDEN

Inhoud/ Woonoppervlakte
De inhoud van het appartement bedraagt circa 150 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 56 m². Oppervlakte externe bergruimte bedraagt circa 10 m² en de gebouw gebonden buitenruimten zijn gezamenlijk circa 7 m² groot (balkons). Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branchebrede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Berging
De bijbehorende berging bevindt zich in het souterrain en is voorzien van elektra.

Bouwjaar
De woning is gebouwd/opgeleverd omstreeks 1940.

Aanschrijvingen
In het Kadaster en bij verkoper zijn geen aanschrijvingen bekend.

Roerende zaken conform lijst van zaken.

Onderhoud/Isolatie
Het appartement is aan de binnen- en buitenzijde goed onderhouden. De woning is geheel voorzien van vernieuwde houten kozijnen met dubbele beglazing. In de badkamer en in het toilet is mechanische ventilatie aanwezig.
De woning is afgewerkt met gestuukte wanden en omstreeks 2014 is door de gehele woning een houten plankenvloer (brede planken, lamel) gelegd. Omstreeks 2004 is de Cv-installatie vernieuwd door de vorige eigenaar (zowel de Intergas combi Cv-ketel als het leidingwerk en radiatoren zijn nieuw aangebracht). De meterkast is voorzien van een vernieuwde groepenkast die uitgevoerd is met 6 groepen elektra en 2 (in 2015 vernieuwde) aardlekschakelaars.

Splitsingsakte
Het complex is op 26 oktober 2000 gesplitst (welke akte gewijzigd is 9 april 2008) en bestaat uit 1 winkelruimte en 40 woningen (met bijbehorende bergingen op de begane grond), waarvan de woningen gelegen zijn aan Lanseloetstraat 2 t/m 20 en de winkelruimte is gelegen aan Lanseloetstraat 20/ hoek Marieke van Nimwegenstraat 11 te Amsterdam.
Het aandeel van Lanseloetstraat 8-I in de VVE bedraagt (na wijziging splitsingsakte) een 1/41e aandeel. Op de (gewijzigde) splitsingsakte is het Modelreglement uit 1992 van toepassing.

VVE
Het appartementsrecht maakt deel uit van de VVE “Vereniging van Eigenaars Lanseloetstraat 2 t/m 20”, KvK registratie onder nummer 34365815. De servicekosten bedragen € 100,00 per maand. Het beheer van de VVE wordt uitgevoerd door Stedeplan VVE Beheer te Amsterdam. De beschikbare stukken van de VVE zijn te verkrijgen via ons kantoor, dit betreft o.a. het Meerjaren Onderhoudsplan. De VVE heeft de afgelopen jaren alle houten kozijnen aan de voor-, zij- en achtergevel vernieuwd waarbij voorzien van dubbele beglazing, tevens zijn de balkons gerenoveerd en voorzien van nieuwe balkonhekken en hebben er herstelwerkzaamheden aan het voegwerk plaatsgevonden. Omstreeks 2015 is er nieuwe dakbedekking aangebracht. In 2016 is het houtwerk aan de voor- en zijgevel geschilderd, en in het najaar van 2017 zal het houtwerk aan de achterzijde voor rekening van de VVE (vanuit de kas) worden geschilderd.
In 2015 heeft verkoper, voor eigen rekening, in het trappenhuis de opgang naar diens eigen woning geschilderd en is de trap voorzien van stoffering.

Erfpacht
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht (door de vorige eigenaar) tot en met 31 juli 2029, dit tijdvak loopt van 1 augustus 2014 t/m 31 juli 2029. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing.

Energielabel
De woning beschikt over een definitief energielabel D, geldig tot 25-08-2027.

Kadastrale gegevens
Gemeente Sloten (N.H.), sectie L, nummer 3091 A-28, onverdeeld aandeel binnen de VVE 1/41e.

Gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg, parkeervergunningsgebied Bos en Lommer 1.1. (bron: website gemeente Amsterdam). Voor de aanvraag van een bewoners parkeervergunning geldt op dit moment geen wachttijd, het is mogelijk 1 bewonersparkeervergunning aan te vragen per adres. De kosten voor een parkeervergunning bedragen op dit moment € 132,50 per 6 maanden.

Milieu
Aan verkoper en bij de overheid (bodemrapportage opvraagbaar via ons kantoor) zijn geen gegevens bekend betreffende een olietank en/of bezwarende bodemverontreinigingen.

Oplevering in overleg.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 100,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 1940 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 56 m² Inhoud 150 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse D Energie einddatum 25-08-2027 Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas Bouwjaar C.V.-Ketel 2004 Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren, betaald parkeren Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 100,00 Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja TV-Kabel Ja Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie L Perceelnummer 3091 Index 28 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot 2029-07-31
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.