Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Stadionkade 5 Ii in Amsterdam 1077 VG

Stadionkade 5 II

1077 VG Amsterdam
Vraagprijs € 689.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht over het Zuider Amstelkanaal, gelegen in de aantrekkelijke Stadionbuurt, stadsdeel Zuid. Het appartement heeft een ideale ligging aan de rand van de stad met het Beatrixpark om de hoek. Op loopafstand, aan de Stadionweg en Beethovenstraat, vindt u de winkels voor de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1931 Woonoppervlakte 112 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht over het Zuider Amstelkanaal, gelegen in de aantrekkelijke Stadionbuurt, stadsdeel Zuid. Het appartement heeft een ideale ligging aan de rand van de stad met het Beatrixpark om de hoek. Op loopafstand, aan de Stadionweg en Beethovenstraat, vindt u de winkels voor de dagelijkse boodschappen en verscheidene horecagelegenheden. De directe nabijheid van de Zuidas, de vele uitvalswegen en de mogelijkheid om een bootje aan te leggen in het kanaal maken dit tot een ideale locatie.
De woning is ingedeeld met een ruime, originele hal met toegang tot de diverse ruimtes. De hal is uitgevoerd met origineel houtwerk en de woning is voorzien van diverse paneeldeuren. Aan de voorzijde, over een breedte van circa 11 meter, bevindt zich de kamer-en-suite woonkamer met zit- en eetgedeelte, afgescheiden door glas-in-lood deuren en voorzien van originele inbouwkasten. De houten kozijnen aan de voorzijde zijn in 2016 vernieuwd (en voorzien van dubbele beglazing) met behoud van de originele indeling. Fraai uitzicht op de Stadionkade en het Zuider Amstelkanaal. Aan de achterzijde van het appartement zijn de keuken (verzorgde keuken, voorzien van inbouwapparatuur) en de 3 slaapkamers gelegen, waaronder een zeer grote (ouder)slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon en toegang tot de inpandige badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad en een wastafel. Separaat toilet, bereikbaar vanuit de hal. Het brede balkon van circa 10 meter is op het noorden gelegen en biedt vrij uitzicht over de tuinen van de omliggende complexen. Op de zolderverdieping bevindt zich een zolderkamer. Deze is verbouwd tot studio-appartement van circa 20 m² en ingedeeld met een woon-/slaapkamer met keukenblok en een badkamer met douche, toilet en wastafel. In het souterrain van het complex bevindt zich een ruime gemeenschappelijke fietsenberging en stookruimte. Actieve VVE.

LIGGING
De woning is gelegen in stadsdeel Zuid, Stadionbuurt, op loopafstand van het Beatrixpark, Stadionweg en Beethovenstraat. De woning bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer voorzieningen (o.a. tram 5 en 24, stadsbus 65), in de nabijheid van de Zuidas, station Zuid en is goed gelegen nabij uitvalswegen (Ring A10/A4).

BIJZONDERHEDEN
De inhoud bedraagt ca. 428 m³; de gebruiksoppervlakte van de woning bedraagt ca. 112 m²; gebouw gebonden buitenruimte ca. 10 m²; externe bergruimte ca. 20 m² (studio). Meetrapport conform de branchebrede meetinstructies op basis van de NEN2580 aanwezig.
De woning is gebouwd omstreeks 1931.
Erfpacht: Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam, erfpachtvoorwaarden 1994. De canon is afgekocht tot 15-04-2055.
De erfpachtvoorwaarden en canon zijn voor het eerst te herzien per 16-04-2055.
Verwarming/ warmwater: middels blokverwarming via de VVE. Warmwater centrale voorziening VVE. De blokverwarming is in 2009 vernieuwd, waarbij de olieketels en oude leidingen zijn vervangen.
De woning is voorzien van dubbele beglazing aan de voorzijde (kozijnen en dubbele beglazing vernieuwd in 2016), enkele beglazing aan de achterzijde. Dakkapel zolderkamer dubbele beglazing.
De meterkast is uitgevoerd met 6 groepen en een aardlekschakelaar.
De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden.
Het appartementsrecht maakt deel uit van de VVE “Vereniging van Eigenaars Stadionkade 4/7, Holbeinstraat 55/61 te Amsterdam”.
De servicekosten bedragen € 323,68 per maand (inclusief voorschot stookkosten van circa € 77,36 per maand). De administratie wordt uitgevoerd door BoersmaVanDijk VVE-beheer. Stukken VVE opvraagbaar via ons kantoor.Inschrijving VVE bij KVK onder nummer 34353181. Actieve VVE, er is een MJOP aanwezig (opgesteld in 2017).
Kadastrale gegevens: gemeente Amsterdam, sectie AB, nummer 2242-A 3, uitmakende het 16/250e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Het complex is gesplitst op 08-juni-2000 (omzetting), wijziging splitsingsakte 22-04-2016.
Er is geen huishoudelijk reglement. Voor bijzondere bepalingen waaronder erfdienstbaarheden verwijzen wij naar het eigendomsbewijs respectievelijk de splitsingsakte welke opvraagbaar zijn via ons kantoor.
Aanschrijvingen: in het Kadaster zijn geen aanschrijvingen bekend.
Beschermd stadsgezicht: per 1 april 2018 zal deze woning vallen onder een rijksbeschermd stadsgezicht als onderdeel van Plan Zuid.
De woning heeft een voorlopig energielabel G. Verkoper zal vóór datum van levering een definitief energielabel aanvragen en verkoper overhandigen.
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Goede parkeermogelijkheden (vergunningsgebied Zuid 2.2.), per direct 2 parkeervergunning verkrijgbaar (geen rechten aan te ontlenen, wij verwijzen naar Cition voor de laatste informatie).
Aan verkoper en bij de omgevingsdienst van de gemeente Amsterdam zijn geen gegevens bekend betreffende een olietank resp. bezwarende bodemverontreinigingen. Verkoper zijn geen asbesthoudende materialen bekend.
Aanvaarding In overleg.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 689.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 246,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 1931 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Woonoppervlakte 112 m² Inhoud 428 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een zolder Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water Isolatie Dubbel glas Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren, betaald parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd, beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 323,00 Voorzieningen TV-Kabel Ja Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AB Perceelnummer 2242 Index 3 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot 2055-04-15
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.